În perioada 24-26 noiembrie 2017 la Chișinău, în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport s-a desfășurat Seminarul Internațional de Kyokushinkai Kan Karate 2017.

La seminar au participat circa 150-200 de sportivi din Republica Moldova (copii, tineri și adulți de toate vârstele, de diferite ranguri/centuri).

Seminarul a fost condus de Shihan TÓTH Attila (Ungaria, 5 dan), maistru internațional al sportului, campion multiplu european, cu asistența maistrului Shihan Aurel CONDREA (4 dan), Președintele Federației Moldovenești de Kyokushinkai Kan Karate.

Maistrul ungar a declarat că sportivii din Moldova sunt foarte bine pregătiți. Acest seminar, în viziunea Dumnealui, este mai mult un schimb de experiență, care va facilita dezvoltarea/pregătirea sportivilor pentru diferite competiții internaționale.

Evenimentul s-a desfășurat sub patronajul E.S. dlui Sándor Szabó, Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, cu suportul Reprezentanței Gedeon Richter în Moldova, Companiei Turkish Airlines, Hotelului Nobil Luxury Boutique Hotel, Restaurantului Pegas.

https://www.moldpres.md/news/2017/11/24/17009213